03 January 2011

Magusad hetked

Helistasin emale ja palusin tal öelda üks number ühest viieni. Vastuseks tuli neli. Seega kõrvarõngaste uus omanik on Ingrid. Kuna mul Su kontakti aga pole, palun saada mulle kiri, et saaksin teada, kuidas kõrvarõngaid Sinuni toimetada (mustikmari(at)hotmail.com).
Palju õnne!

Ning aitäh kõigile, kes kommentaari kirjutasid ning aitäh kõigile, kes sel ajal ka mu blogi piilusid - lugeja näitas, et see arv oli päris korralik :)

Kuna veel on aasta uus, soovin kõigile õnnelikku uut aastat ning et see oleks täis magusaid hetki.
Magusaid nii sõna otseses mõttes, nagu see kookitükk siin alloleval pildil ning magusaid ka teises tähenduses... Sest kas pole ka need hetked eriliselt magusad, kui saab nautida kvaliteetaega kallite inimeste seltsis, kui täituvad kaua unistatud unistused, õnnestuvad projektid, mille kallal on kõvasti vaeva nähtud.
Just neid magusaid hetki ka!


Aga koogist ka, küpsetasin selle eelmise aasta viimasel õhtul valmis, et uue aasta esimene hommik (loe: lõuna) oleks magus.    
 .
Šokolaadi-kaerahelbekook
200 g jahu
150 g tumedat šokolaadi
180 g kaerahelbeid
100 g tumedat pruuni suhkrut
200 g peensuhkrut
120 g võid
2 suurt muna
1 tl soodat
1 sl kakaopulbrit
100 g Kreeka pähkleid
soola

Kuumuta ahi 180 C. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga.
Sega 4,5 dl kuuma vett kaerahelvestega ja lase 10 minutit seista. Lisa suhkur, pruun suhkur, pehme või ja munad ning sega hästi läbi. Sega hulka jahu, sooda, kakaopulber ja nõputäis soola.
Vala tainas vormi.
Laota tainale hakitud šokolaad ja jämedalt hakitud Kreeka pähklid.
Küpseta ahjus umbes 50 minutit. Lase jahtuda.
.
Head maiustamist! ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails